Vorige pagina
Lifetri Uitvaartverzekeringen “goede keus”

Bij Jade Uitvaart streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

Uitvaartkosten

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in ‘s- Gravenzande verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in Groningen. Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

Op maat gemaakt

Om deze doelstelling te bereiken geeft Jade Uitvaart jaarlijks de lokale prijzen door aan uitvaartverzekeraar Lifetri (voorheen Nuvema). Voor mensen uit ’s-Gravenzande worden de uitvaartverzekeringen van Lifetri dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

Premie berekenen

Bij Lifetri kun je, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen . De Consumentenbond benadrukt in haar onderzoeken altijd de kwaliteit van de uitvaartverzekering van Lifetri.