Vorige pagina
Register uitvaartverzorger

Vanaf december 2018 mag Kitty Dekkers zich Register Uitvaartverzorger noemen en is zij opgenomen in het Register voor Uitvaartverzorgers van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Daar ben ik ontzettend trots op!

Vakbekwaam

Nabestaanden en anderen betrokkenen bij een levenseinde zijn er graag zeker van dat een uitvaart goed wordt geregeld. Ze hechten hierbij veel waarde aan gekwalificeerd personeel. Om de vakbekwaamheid van de uitvaartverzorgers te borgen is het Register voor gecertificeerde Uitvaartverzorger in het leven geroepen.

Kwaliteit en klantentevredenheid

Het Register is een onderdeel van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Om in aanmerking te komen voor de titel Register Uitvaartverzorger (RU) moet de uitvaartverzorger aan strenge eisen voldoen. Daarvoor heeft de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg onderzoek gedaan bij Jade Uitvaart naar de kwaliteit en de klanttevredenheid.

Hartverwarmende recensies

De afgelopen jaren hadden wij een gemiddeld tevredenheid cijfer van 9,6. Wij zijn er enorm trots op dat mensen zo tevreden zijn over onze dienstverlening en alle recensies die wij krijgen zijn hartverwarmend. Want uiteindelijk is dat waarom wij een uitermate hoge kwaliteit willen leveren. Afscheid nemen kun je maar 1 keer doen en wij willen onze opdrachtgevers het afscheid geven wat hun nabestaande verdient.