Vorige pagina

Het vooraf samen regelen van een afscheid, van een dierbare of jezelf, geeft rust en troost aan hen die achterblijven. De vragen en wensen nemen we samen door en helpen je om een aantal zaken eens rustig op een rijtje te zetten. Wij adviseren je over alle mogelijkheden en kunnen desgewenst alles op papier vastleggen.

Voor degenen die achterblijven is het fijn te weten wat de wensen voor het afscheid zijn. Je kan dit bespreken met je naasten maar ook in een persoonlijk, informeel gesprek met ons. Door de uitvaartwensen met ons te bespreken, weet je welk bedrag te reserveren voor het afscheid. Dat kan een hele geruststelling zijn. De uitvaartwensen kunnen natuurlijk tussentijds altijd aangepast worden.

Het is onze ervaring dat nabestaanden naast het verlies van een dierbare ook vaak extra onrust ervaren omdat men eigenlijk niet goed weet wat de wensen van de overledene waren. Leek dit voor het overlijden allemaal redelijk duidelijk, nu blijkt dat er toch een sterke behoefte te zijn om het afscheid in de geest van de overledene te doen. Dan is het fijn om te weten wat de wensen van de overlendene waren.

Wij bieden je, vrijblijvend en kosteloos, de mogelijkheid om de uitvaartwensen met ons te bespreken en kunnen de eventuele vragen beantwoorden. Ook ervaar je of de uitvaartverzorger bij je past. Het is fijn om na het overlijden te ervaren dat de nabestaanden zich gesteund of begrepen voelen.

Voor alle vragen rondom de uitvaart of voor een vrijblijvend gesprek kun je bij ons terecht. We helpen je graag.
Bel voor een afspraak: 06-392 696 23 of mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.