Vorige pagina

Kapitaalverzekering

Deze verzekering keert het verzekerde geldbedrag uit aan de nabestaanden of als je dat fijner vindt direct aan de Jade Uitvaart via een akte van cessie. Het uitgekeerde bedrag wordt verrekend met de uiteindelijke factuur.         

Naturaverzekering

Een naturaverzekering keert geen geldbedrag uit maar levert een pakket aan diensten zoals in de polis staat vermeld. Veelal regelt de verzekeraar dat de uitvaart wordt verzorgt door een gecontracteerde uitvaartondernemer. Heb je wensen die niet op de polis staan vermeld dan moet je hiervoor bijbetalen. Wil je toch de uitvaart door Jade Uitvaart laten verzorgen dat kunnen wij bij de verzekeraar navragen wat de geldwaarde is van het pakket en welk bedrag er wordt uitgekeerd. Mochten er zaken niet duidelijk zijn dan mag je altijd met ons contact opnemen. We zoeken dit graag voor je uit.

Geen uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering afsluiten is niet verplicht. Als je geen uitvaartverzekering hebt, is het wel belangrijk om geld te reserveren voor de uitvaart anders zadel je jouw nabestaanden op met de kosten van de uitvaart. Door je uitvaartwensen met ons te bespreken en het vastleggen van wensen weet je welk bedrag te reserveren voor het afscheid. Bel ons op 06-392 696 23 voor het maken van een afspraak. Of stuur een email met je contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen wij contact met je op.