Niels de Fockert

We hebben zoveel steun ondervonden van Jade Uitvaart bij de uitvaart van mijn vader. Heel fijn hoe ze met ons meedacht en ideeën aandroeg. Zeker mede door haar/hun kijken we ontzettend dankbaar terug op de laatste dagen van mijn vader. Dank jullie wel. Niels de Fockert

Maarten Storm

Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen!

Maarten

J.W. Groeneveld

Inlevend, prettige communicatie, warme begeleiding, accuraat, nette verzorging.

Jacqueline en Sandra Fluit

Super bedankt, Jacky voor al je goede zorgen.
Jij hebt ons bij de hand genomen, waarbij wij stuurloos waren. Gelukkig was jij er om daar richting aan te geven. Jullie hebben ons zowel bij onze moeder als bij onze vader een prachtig afscheid kunnen bezorgen. Dank je wel.

Veel liefs,
Jacqueline en Sandra Fluit

familie Van Geest

Lieve Kitty en Jacky,
We willen graag nogmaals aangeven dat we jullie als zeer lieve en betrokken personen hebben ervaren. We hebben ons erg op ons gemak gevoeld bij jullie en niets was teveel. Mede door jullie betrokkenheid kijken wij terug op een hele mooie uitvaart van onze paps/Jan.

Diana Zuidgeest

Wij hebben de samenwerking met Jade Uitvaart erg prettig en professioneel ervaren. De medewerkers waren zeer zorgzaam en meelevend. Wij zouden Jade Uitvaart ten zeerste aanraden bij familie en vrienden!

Hartelijke groet,
Diana Zuidgeest

Rita Verhoeven

Lieve Jacky en Kitty,
Wat hebben jullie om ons heen gestaan als een warm deken. Het voelde voor ons alsof jullie bij onze familie hoorde. Mede door jullie liefdevolle begeleiding is de uitvaart van mijn maatje Jan een waardevolle "reis" geworden. Nogmaals hartelijk dank.

Rita Verhoeven

Hanneke Quartel

Wij zijn dankbaar dat wij samen met jullie zo'n mooie uitvaart hebben kunnen regelen voor Klaas. Jullie betrokkenheid was geweldig. Wat een geduld met al onze wensen!
Namens het hele gezin: Veel dank!
Ik denk dat er aan al de wensen van Klaas ruimschoots is voldaan.

Liefs, Hanneke

Jeanette van Straalen

Ik wist hoe je was en wat ik had gehoord van andere mensen. Het voelde voor mij vertrouwd en dat was voor mij op dat moment het belangrijkste. Het gaf mij daardoor rust in die periode. Jullie zijn kanjers in jullie werk. Mijn dank is groot.

Een dikke kus van mij aan jullie beide,
Jeanette

p.s. Ik zal jullie bij andere mensen aanprijzen.

Peet de jong

Na het overlijden van onze moeder hebben wij van Jade Uitvaart de begeleiding ontvangen zoals het naar mijn idee hoort. In alle rust en tijd zijn pragmatische zaken voldoende belicht en uitgelegd. Geen vraag was te veel. Kitty en haar dochter Jacky hebben alles tot in de puntjes geregeld en wij als familie hebben een prachtige uitvaart ervaren van onze moeder. Warmte, begrip en een hoge mate van menselijkheid zijn kernwoorden die Jade Uitvaart perfect beschrijven.

Jacqueline van der Kaaij

Kitty en Jacky hebben ons ontzettend goed geholpen bij het regelen van de begrafenis van ons zoontje. Het zijn lieve, warme en professionele begrafenisondernemers. Ze hebben ideeen aangedragen voor de begrafenis, maar lieten de keuzes aan ons. De begrafenis is precies zo verlopen, zoals wij gewild hadden. Daarnaast heeft Jacky prachtige foto's gemaakt van ons zoontje, het sluiten van het mandje en van de begrafenis. Ondanks het verdriet, hebben we er met elkaar een hele mooie herinnering aan.

Jacky en Kitty, nogmaals bedankt!

Marcel en Jacqueline van der Kaaij

Doortje Arikan

Lieve Kitty & Jacky,
Wij willen jullie heel erg bedanken voor de snelle en betrokken hulp die jullie ons geboden hebben! Heel fijn om al in de avond jullie te mogen spreken. Dankzij jullie is het een heel mooi afscheid geworden. We kijken hier, ondanks het verdriet, met een fijn gevoel op terug. Ook de twee vlinderknuffels voor de kinderen vonden wij heel lief. En het hartje dat bij Thijn ligt. Echt heel mooi, dankjewel! Zulk soort extra dingen blijven bij mensen nog meer hangen als ze er aan terugdenken. Bij ons voelde dit heel fijn.

Nogmaals hartelijk bedankt voor alles.
Liefs,

Denniz, Doortje, Siem en Puk

Ilona Zuiderwijk

Persoonlijk liefdevol respectvol, Kitty en Jacky. Ontzorgen vrijblijvend advies en korte lijntjes. Alles vanuit het Hart Dankjewel, Kitty en Jacky Voor alle hulp en warmte.

Gr Ilona Zuiderwijk en kids

André de Boer

Na het overlijden van onze kleinzoon Lionel Rick nam ik contact op met Jade Uitvaart. Van de eerste minuut tot de laatste groet was tot in perfectie geregeld. Hiervoor zijn we Jacky en Kitty vreselijk dankbaar. De uitvaart zelf was prachtig ondanks alle verdriet een mooi geheel om op terug te kijken. Wij zouden het niet anders gewild hebben.

Familie De Boer André & Marjolein, Andreas & Michelle, Eduard & Tineke

Maria de Ruiter

Wij zijn heel erg goed geholpen door Jade met de uitvaart. Ze zijn erg empatisch integer en heel erg aardig. Hoge kwaliteit van de dienstverlening.

familie van der Hout

Lieve Kitty en Jacky,
We hebben het al in ons evalutatiegesprek genoemd, maar wat zijn wij jullie dankbaar voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan en hebben betekend in de week na het overlijden van onze moeder.

Knap hoe jullie in zo'n korte tijd zo'n mooi afscheid hebben kunnen organiseren en ons hebben aangestuurd op een rustige wijze.
Het afscheid van onze moeder was zo mooi en zo respectvol, dat wij er allemaal met een heel goed gevoel op terug kunnen kijken.

Wij wensen jullie veel succes toe met Jade Uitvaart.
Heel veel dank!

Lieve groeten, familie van der Hout

Geert Halm

Ze hebben alles super geregeld voor me oma de begrafenis.
Ze zijn super lief en alles wat je wilt dat kan.
Zelfs hebben ze een hele mooie filmpje in elkaar gezet wat geweldig.
Zeker aan te raden toppers zijn het.

Geert Halm

Chantal Noordermeer

Dank jullie wel voor de goede zorg en het ontzorgen, in een moeilijke tijd. Al vanaf het moment van binnenkomen was er warmte geduld en een goed luisterend oor en kijkend oog welke geen detail ontging. Samen hebben we het gedaan, maar dit was niet mogelijk geweest door jullie professionele en warme hulp.

Chantal Noordermeer

Marie Boon

Gehele uitvaart is tot in de puntjes goed verlopen. Top onderneming!

Zeker een aanrader mocht je het nodig hebben.

Familie Boon

Nico en Marian van der Houwen

Het was wederom een goed verlopen "proces". Aan alles werd gedacht, niks was onmogelijk.
Ook van familie veel lof ontvangen over de manier waarop alles geregeld was en hoe mooi en waardevol het afscheid was!

Onze dank hiervoor.
Groetjes Nico en Marian van der Houwen

Pascal Beguin

Wij hebben Kitty leren kennen als een vrouw die je echt ontzorgt als je even niet meer weet. Warme, persoonlijke begeleiding. Zeer tevreden hoe alles geregeld wordt. Heel anders als de grote uitvaart organisaties. Een topper met kennis van zaken. Super bedankt.

Familie Batelaan

Kitty, dankjewel voor begeleiden van de uitvaart van onze moeder. Het contact met jou verliep makkelijk, je kwam je afspraken na en nam overal voldoende de tijd voor.
Ik vind het erg fijn hoe mooi je mijn moeder nog heb opgemaakt voor het opbaren. Nogmaals hartelijk bedankt voor je hulp en je diensten.

Rik Batelaan

 

Familie Voskamp

Het was, voor ons allemaal, zeer waardevol. We kunnen met elkaar, dankzij jullie, terugkijken op een prachtig afscheid.

Precies zoals onze moeder en oma gewild heeft. Dank daarvoor.

Familie Voskamp

Familie Fluit

Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken rondom het overlijden van onze moeder. Ga zo door!

Familie Fluit

familie Veldhoven

Complimenten zoals jullie deze uitvaart op een nette en menselijke manier hebben begeleid.

Vriendelijke groet,

 Aad Veldhoven
William Veldhoven
Gerrit en Annita Hoogendoorn

Han Bonsang

Beste Kitty en Jacky
Wij allen willen jullie bedanken voor de goede voorbereiding en begeleiding van de crematie van onze geliefde partner, moeder en oma. Het is hierdoor een waardig en zeer persoonlijke crematie plechtigheid geworden. De persoonlijke aandacht en wijze waarop e.e.a. is verlopen verdient dan ook oprecht een welgemeende pluim.
 
familie Bonsang 

Corry Zeeman - Ruygrok

Ik kijk er met een goed gevoel op terug. Zo vriendelijke en respectvol. Jullie waren echt super. Dank je wel voor alles, ook namens Jan jr en alle kleinkinderen.

Met vriendelijke groet, Corry

Jan Zeeman

Graag willen wij Jade Uitvaart en al haar medewerkers bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van onze vader, echtgenoot enz. Wij hadden vanaf het begin een goed gevoel bij Kitty en Jacky Dekkers van Jade Uitvaart. Zij hebben ons geholpen bij het regelen van de begrafenis. Ze waren altijd bereikbaar, reageerden op mails, zij hielpen ons als wij op zoek waren naar teksten. De uitvaart was tot in de puntjes verzorgd. Ze hadden mooie gedichten voor ons. Aan het eind een persoonlijk bedankje. Ik kan zo wel even doorgaan. Kitty en haar team waren fantastisch. Nogmaals bedankt. Fam. Zeeman uit Monster.

Martha van den Bos

Kitty heeft goed meegedacht en dat was erg fijn. Zelf kom je niet op bepaalde gedachten bij het verlies van een dierbare. Het gaat langs je heen, je hoofd staat er niet naar en dan is het fijn om iemand naast je te hebben staan voor aanvullingen. Van de familie krijgt Kitty een dikke 10.

Aad en Janny van der Meer

In een vrij korte tijdsperiode zijn meerdere familieleden, van ons, overleden. In die perioden zijn wij op respect- en piëteitsvolle wijze bijgestaan door mevrouw Dekkers met haar dochter. Dit is door ons als zeer waardevol ervaren. Begrafenisonderneming Jade Uitvaart van harte aanbevolen.
Aad en Janny van der Meer

Tamara van den Heerik

Bij Kitty en Jacky voel je je vanaf moment 1 op je gemak. Zeer fijne begeleiding, zorg en hulp gehad bij het overlijden van mijn moeder. Zij geven je de ruimte om over alles na te denken, denken mee en zorgen voor de kleinste details. Professioneel en persoonlijk. Ook heel fijn dat ze mijn twee jonge kinderen er zo goed bij betrokken hebben. Ruim een week lang hoorden deze twee lieve mensen even bij onze familie. Voor altijd in ons hart!

Peter Bruggeling

Afgelopen maand heeft Jade Uitvaart de begrafenis van onze moeder verzorgd. Het was een genot om met Kitty samen te werken.
Elke dag contact wat voor mij veel rust gaf. Alles geregeld in overleg. Een echte aanrader als je in een zware tijd een rustpunt wilt hebben. Nogmaals bedankt.

Peter Bruggeling

Willem van Antwerpen

Heel fijn contact, punctueel en vriendelijk. Kitty was op de achtergrond, maar toch op de juiste momenten aanwezig.
Alles was snel, goed en volgens afspraak geregeld! 

Willem van Antwerpen

familie vermeer

De invulling van de cijfertjes op het evaluatieformulier voelt wat zakelijk en onpersoonlijk, maar jullie weten (en bij deze bevestig dat) dat er achter elk cijfertje een wereld van dankbaarheid en persoonlijke beleving gaat. Jullie zijn een goed team, dat meelevend meebeweegt met het verdriet, de behoeften en mogelijkheden van het moment.

xxx De Vermeren

Familie Blok

We hebben jullie al eerder laten weten, maar via deze weg nogmaals enorm bedankt voor jullie kundige en liefdevolle ondersteuning na het overlijden van mijn man en onze pappa.
Er was werkelijk niets wat wij anders hadden willen hebben bij zijn uitvaart. Het was precies zoals het moest zijn. Duizendmaal dank daarvoor!

Emma, Debby en Yvonne

Tonny van Leeuwen - van Gaalen

Kitty en Jacky,

Wij waren echt heel blij met jullie. Het was heel vertrouwd en respectvol.

Heel veel liefs van Tonny en Ceesies Angels.

Bert en Ingrid van der Windt

Beste Kitty,
Bedankt voor je liefdevolle, professionele en zorgzame begeleiding na het overlijden van mijn vader en schoonvader. De begeleiding van de uitvaart, die was van A-Z perfect geregeld. Ondanks de omstandigheden kunnen wij terugkijken op een intense, emotionele maar zo een belangrijke fase die we met elkaar hebben doorgemaakt. Nogmaals bedankt!

Hartelijke groet, 
Bert en Ingrid van der Windt

Koos en Mary Vorstenbos

Wat een geweldig team. Wij danken Kitty en haar team voor wat zij allemaal voor ons gedaan hebben bij het overlijden van onze zoon. 
Zeker in de moeilijke periode dat hij nog niet in Nederland was, elke dag hield zij ons op de hoogte hoe de zaken er voor stonden. De crematie is op respectvolle wijze verlopen,
vele spraken daar over, ook hoe zij onze kleindochters betrokken bij het afscheid nemen van hun vader. En de kinderen gereedschap gaf om dit verdriet te verwerken. 

Nogmaals onze dank.

Koos en Mary Vorstenbos.

familie Van der Hoek

Kitty en Jacky bedankt voor jullie steun en begeleiding.

Hennie en Marleen van der Hoek

familie Prins

Wij willen jullie onwijs bedanken voor de goede zorgen, communicatie en de manier waarop jullie onze wensen en die van moeder/oma hebben waargemaakt. Wij voelde ons erg op ons gemak bij jullie. Bedankt!!

Cees en Jolanda
Celine en Mitchell
Marlou

Nel Verdouw

Lieve mensen,
Zo plotseling werden jullie betrokken bij ons leed... Tegelijk: zo warm, invoelend, liefdevol dichtbij. Het voelde of jullie één met ons waren. Ook andere mensen hebben dit zo ervaren. Niets was teveel. Zo super, die opvang van Gijs. Heel veel dank! Jullie zijn echte professionals. 
Hug van Nel Verdouw

familie Van der Kaaij

Lieve Kitty en Jacky,
Dank voor de liefdevolle begeleiding voor het afscheid en de uitvaart van onze (schoon) moeder!!
Ook dank voor alle bezoekjes en kaarten die jij bracht en stuurde!
De kinderen van Corrie van der Kaaij - van Noortwijk

W. Lichtenheldt - Solleveld

Kitty was voor ons een belangrijke schakel met een zeer goed inlevingsvermogen. Professionele en warme persoonlijkheid. Eerlijk, oprecht en steun in dit emotionele proces.

 

familie Visser

Bedankt voor alles. Jullie hebben ons in onze waarde en heel liefdevol ondersteund en begeleid.

 

Cor en EllyAnne van der Kruk

Kitty, wat ben je een fijne meid, heerlijk rustig en je laat iedereen in zijn/haar waarde. Ook de assistentie van Jacky is prima. Ga vooral zo door en wie weet komen we elkaar nog vaker tegen (leuk natuurlijk tijdens een bakkie of minder leuk tijdens een uitvaart).
Liefs, Cor en EllyAnne, Jessica en Bas & Nova, Carlo

Andre Switzar

Kitty en Jacky hebben de uitvaart van onze moeder naar ons allen tevredenheid uitgevoerd. Zeer respectvol en professioneel hebben zij de begrafenis in goede banen geleid en gezorgd dat wij hier met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Hartstikke bedankt voor deze goede zorg, namens mij, Henk, Anja, Glenn en Sander

Alie de Klark - van der Ende

Lieve Kitty en Jacky,
Bedankt voor alle goede zorgen. Alles was TOP geregeld. Bedankt daarvoor.
Groetjes Alie en Amanda.

Dick Voskamp

De begeleiding door Kitty Dekkers bij de uitvaart van mijn moeder laat zich omschrijven als open, betrokken, oprecht en zonder verborgen agenda.
Kitty, hartelijk dank!

Albert Beckers

Kitty heeft de uitvaart van een dierbare vriend zeer goed begeleid, zowel voor, tijdens als na de dienst. Begrip, warmte, rust, respect en toch doortastend handelen zijn trefwoorden voor haar werkwijze.

Jan Kap

De uitvaart van mijn schoonvader tot in de puntjes verzorgd door Jade Uitvaart.

Ilona Kap - Zeeman

Bedankt Jade Uitvaart voor het verzorgen van de crematie van mijn vader, alles was tot aan de puntjes goed verzorgd.

Fred van der Ende

Wij zijn uitermate tevreden hoe Kitty de uitvaart voor mijn vader, echtgenoot en onze opa geregeld heeft. Jade Uitvaart is zeker aan te raden in een moeilijke rouwperiode.

Johanna van der Form

Mijn ervaring met de uitvaart en asverstrooiing is bijzonder indrukwekkend geweest. Dat wil zeggen: de wensen van mijn broer Arie Zeeman zijn vervuld tot in het kleinste detail. En doordat het twee keer zo'n mooie plechtigheid is geweest, heb ik vrede in mijn hart.

Erna Kaandorp - Voskamp

Afgelopen mei is mijn moeder overleden. Kitty heeft ons in deze periode fantastisch geholpen. Haar persoonlijkheid, betrokkenheid en professionaliteit hebben wij zeer gewaardeerd. Wij kijken met een goed gevoel terug op een prachtig afscheid en mooie uitvaart.

Daaf Voskamp

Alles is uitstekend verlopen. We kijken er met een goed gevoel op terug.

Wil van der Ende - Mauritz

Hallo Kitty,

Bedankt voor de nette begeleiding omdat alles naar onze wens is gegaan. Het was goed en netjes verzorgd.

Groetjes Wil

Rineke Heijstek

Ik vond het zo goed van Kitty hoe zij de kleinkinderen tijdens het dragen van de kist begeleidde en ondersteunde. Het contact met Kitty verliep heel fijn, rustig en professioneel.

Dineke Mei

Heel erg bedankt voor je steun en begeleiding na het overlijden en tijdens de uitvaart van mam. Wat fijn dat je mam al kende, dat vond ik een stuk makkelijker praten en overleggen dan met iemand die  haar niet gekend heeft. Fijn ook dat je ons begeleidde bij elke volgende stap in het afscheid nemen, ook al vond ik sommige dingen best eng. Ik ben blij dat ik op deze manier van mamma afscheid heb kunnen nemen.

Nogmaals heel erg bedankt.

Liefs Dineke

Riek Borgers

Ik wil je bedanken voor de fijne manier waarop je ons hebt begeleid bij het afscheid van Mam. En dan bedoel ik niet alleen de zorgen die je ons uit handen hebt genomen, maar met name hoe je ons stapje voor stapje naar het uiteindelijke afscheid begeleidde. Doordat je ons steeds de kans gaf om nog iets voor haar te doen: de laatste verzorging; het overleggen in de kist; het naar binnen slaan van een stukje van de bekleding; de deksel erop te leggen en vast te maken; Mam naar buiten te rijden; in de wagen te plaatsen; en naar binnen te begeleiden in het crematorium. Op die manier namen we elke keer weer een beetje afscheid waardoor het uiteindelijke afscheid niet meer zo abrupt was. De witte roos die je achterliet op het bed vond ik prachtig, net als het feit dat je een stukje voor de wagen uit liep en ons na afloop allemaal een vaasje met een hartje gaf waarin een paar bloemen zaten van het boeket. Het afscheid bleef moeilijk maar je hebt het wel een stukje makkelijker gemaakt voor ons. Op onze vragen en opmerkingen die we er af en toe onnadenkend uitflapten reageerde je vriendelijk zonder te oordelen. Het is een waardig en liefdevol afscheid geworden.

Dank je wel.
Riek

Eveline van Deventer

 Kitty, heel erg bedankt voor de manier waarop jij de uitvaart van onze moeder hebt begeleid. Het had niet beter of mooier gekund. Dankjewel!

Ada Kaman

Wij zijn heel erg tevreden over het verloop van het afscheid en de uitvaart van Evert. Alles wat we wilden werd gerespecteerd. Het was voor ons een liefdevol afscheid. Dank je wel Kitty.

Sandra Kaman

Onze ervaring met jade uitvaart was echt super super fijn. Ze respecteerde onze wensen, luisterde met respect en had voor iedereen een luisterde oor.

Ook fijn hoe ze alles regelde, alles heel duidelijk en gestructureerd, want daar ben je zelf totaal niet toe instaat.

En de rust die ze ons gaf, heel erg fijn was dat.
Nogmaals heel erg bedankt voor alles.

Wilma

Kitty en Jacky hebben de uitvaart van mijn vader in september jl. heel goed en respectvol geregeld. Kitty heeft ons enorm geholpen in het maken van alle keuzes. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Jade dan ook ten zeerste aan !

Wilma

Annie Vermeer

Wij kijken met warme gevoelens terug op de begrafenis en op jouw rustige manier van omgaan met mensen en direct betrokkenen. Je gaf hier en daar zetjes als het nodig was zonder dwingend te zijn. We voelden ons erg op ons gemak door je manier van doen bij deze toch altijd bijzondere en spannende gebeurtnis. Dank voor alles.

Ludewien van den Enden

Wij hebben Kitty ervaren als een professionele vakvrouw die een luisterend oor is en met persoonlijke ideeën komt. Ze is heel goed bereikbaar en komt gelijk in actie na het stellen van een vraag. Met hulp van Kitty en haar team kijken wij terug op een prachtig afscheid.

Yvonne de Water

Wat vooral veel indruk heeft gemaakt is het meedenken van Kitty d.m.v. suggesties en het goed kunnen inleven in onze wensen en de soort familie waar ze mee te maken heeft. Het voelde heel vertrouwd en het bevestigde mij dat ik met de keuze voor Jade een heel goede keuze heb gemaakt.

Tonny Booij

Het afscheid was bijzonder goed. We hebben er een mooi gevoel aan overgehouden en zijn heel tevreden. Zoals Wim het had gewild.

Dirk en Irma Poleij

Lieve Kitty en Jacky, Bedankt voor jullie liefde en warmte tijdens de emotionele dagen. Liefs, Dirk en Irma

Anne van der Linden

Lieve Kitty, onzettend bedankt voor alles. Je bent een super persoon hiervoor!!! Veel liefs Anne

Magda van Nieuwkerk

Erg bedankt dat je er voor mij en mijn kinderen was tijdens het afscheid van mijn moeder. Ik kan je bij iedereen aanbevelen. Je bent onpartijdig en geeft harmonie in alles en vooral rust. Je bent super goed en liefdevol. Liefs Magda.

Margriet van Geest

Kitty, we zijn erg tevreden over alles omtrend de uitvaart van Willem! Bedankt voor de liefdevolle en respecvolle zorg!

L.M. 't Hart

Wij allen hebben de samenwerking met Kitty als zeer prettig, professioneel en menselijk ervaren.

Coby Poleij

Lieve Kitty
Dank je wel dat je ons begeleid hebt en er voor ons was. Je steun en warmte zullen we niet vergeten.

Diane Remijn - 't Hart

De uitvaart van mij moeder was tot in de puntjes erg goed verzorgd. 
Kitty heel erg bedankt voor de mooie uitvaart van me moeder.
Lieve groetjes van Diane 

Helen Hazewindus

Bedankt, Peggy en Kitty voor de goede zorgen. Op jullie en jullie dienstverlening heb ik niets aan te merken.

A. Maaswinkel

Beste Kitty, hartelijk bedankt voor Uw begeleiding bij het afscheid van mijn moeder. Wij, mijn vrouw en ik, vonden het een mooi afscheid en het geeft ons een goed gevoel. Nogmaals heel hartelijk dank.

Jos Batenburg

Kitty had veel geduld. Of ze het verhaal nu 3 of 5 keer moest vertellen. Geen probleem.
Ze had een uitdraai gemaakt van de tijden en andere planningen. Heel handig als geheugensteuntje. Er komt zoveel op je af.

Loes van Bunderen

Alles was heel goed verzorgd, dit vonden we heel goed en fijn. Ook de gesprekken nadien, had ik nooit eerder meegemaakt.

Ella Kourkoutaki - Boon

Na het overlijden van onze vader hebben wij gebruik mogen maken van de vakkundige begeleiding van Kitty Dekkers. De persoonlijke en liefdevolle begeleiding van Kitty was van onschatbare waarde. Er word tijd genomen om alles te bespreken, ook zeer persoonlijke details. Het is een goed gevoel Kitty van Jade Uitvaart nabij te hebben. Dat geeft rust. Dank je, Kitty. Respect! Liefs, Ella..XXX

Richard Kleefman

 Jade Uitvaart heeft met respect voor de wensen van de familieleden de uitvaart verzorgd van mijn vader. Zij deden dit met veel compassie en mede daardoor was er alle ruimte voor alle emoties die gepaard gaan met een uitvaart. Kitty is een zeer professionele uitvaartonderneemster die met veel compassie en inzet uitvaarten bijzonder persoonlijk maakt.

familie Huizinga

Beste Kitty,
De afgelopen week heb je ons waar mogelijk gesteund en begeleid bij het afscheid van mijn zus schoonzus en onze tante. Je betrokkenheid, je liefdevolle benadering, je zorgzaam oog voor grote en kleine details, met daarbij je deskundigheid, het was meer dan groots. Je maakt je logo meer dan waar.
Lieve groet, Folkert, Jannie en kinderen

Marjolein Pakvis

De begrafenis van mijn opa was mooi. Allebei de dames waren professioneel en heel lief en respectvol voor mijn oma en de rest van de familie!

Magda van Nieuwkerk

De uitvaart van mijn vader vond ik professioneel geregeld. Ik vond het fijn dat Kitty met veel liefde en respect de crematie had verzorgd. Ze was zeer respectvol tegen de familie en vergat niemand en zeker niet de vrouw van mijn vader! Kitty is super goed gedreven in haar vak en doet het perfect!
Jade Uitvaart is zeker aan te raden!!!!

Liesbeth Valstar

Gisteren hebben wij onze lieve broer/zwager moeten cremeren. De afscheidsdienst was georganiseerd door Jade Uitvaart. Het was prachtig. Alles klopte en liet zien hoe hij was. Onze complimenten en dank hiervoor...

Paula Persoon

Kitty heeft de uitvaart van onze (schoon)moeder verzorgd. Wij waren erg blij met haar adquate, rustige optreden. We kijken met een goed gevoel terug op het verloop van de crematie.

familie Kok

Bedankt voor de mooie uitvaart van onze moeder. Het is zeer waardevol.  

Liesbeth Racke

Lieve Kitty en Jacky, het was super mooi de uitvaart van mijn schoonmoeder. Jullie samen zijn een geweldig team; moeder en dochter.

Shakeela Hussain

Bedankt voor jullie perfecte begeleiding. Kitty Dekkers, je was een enorme steun in het maken van onze keuzes op een persoonlijke en betrokken manier.
Het was perfect en liefdevol verzorgt, dank je wel!

Rob van Scheijndel

Lieve Kitty, De afscheidsdienst van onze lieve moeder was prachtig. Alles was van het begin tot het eind goed geregeld en verzorgd.
Onze complimenten en dank hiervoor.

Marieke Boon

Een betrokken en professionele uitvaartbegeleidster. Kitty staat altijd klaar, luistert naar alle vragen en wensen en regelt de uitvaart tot in de puntjes.

Marijke Sandee

Na het overlijden van mijn man kwam Kitty om ons te helpen alles te regelen. Dit is zo perfect gegaan en met zoveel liefde en aandacht. Alles werd geregeld tot in de puntjes. Zeer persoonlijk, er werd goed geluisterd wat we wel of niet wilden. Dat werd en wordt nog heel erg gewaardeerd. Ik zou het niet anders gewenst hebben. Het was ondanks het verdriet het heel bijzonder. Dank Kitty voor alle inzet.

Ciska Lep

Kitty heeft ons heel goed begeleid met alles en het afscheid super netjes geregeld.

Corina van Summeren

Kitty bedankt voor de fijne begeleiding met veel respect voor onze wensen dit verzacht het grote verdriet zoveel als kan. Je bent een topper.

Wendy Zeeman

Zeer betrokken en professioneel, met oog voor detail en ieders persoonlijke wensen.

Hans Olsthoorn

Kitty Dekkers (Jade Uitvaart) heeft ons op zeer professionele wijze bijgestaan bij de begrafenis van mijn vader. Alle aspecten die aan de orde kwamen rond de uitvaart waren bij haar in goede handen: organisatorisch, procedureel en ook in de persoonlijke begeleiding. De hele familie was zeer te spreken over de uitvaartplechtigheid van mijn vader. Het was een heel geslaagde dag, hoe treurig het afscheid ook was.