Vorige pagina
Bloemenband

De Bloemenband is een troostrijke laatste omhelzing van bloemen tijdens de uitvaart van een dierbare.De Bloemenband is een op maat gemaakte stoffen band, die stijlvol kan worden aangebracht op een open of gesloten kist of mand. Dit kan in verschillende kleuren en in een gewenste natuurlijke stof: linnen, katoen of jute.

Deze band mag, in overleg met begraafplaats of crematorium, mee naar de laatste rustplaats want is volledig gemaakt van natuurlijke materialen.
De keuze van de bloemen bepaalt de grootte van de lussen voor de bloemenstelen. Iedere bloemenband wordt binnen drie dagen op maat gemaakt en is uniek. Zo kan de band én de soort en kleur bloemen gekozen worden die helemaal past bij de overledene. De bloemenband is er vanaf € 240,00.

 

Troostrijk bloemenritueel

Je kunt de Bloemenband zelf aanbrengen en de gasten vragen een bloem mee te nemen. Zij kunnen de bloemen (ca. 150-200) - uit eigen tuin, van de markt of een favoriete bloemenzaak - vóór of tijdens de afscheidsceremonie zelf met elkaar in de Bloemenband steken. Zo ontstaat er een troostrijk en onvergetelijk bloemenritueel tijdens het afscheid van een dierbare met een beeldschoon resultaat.

 Indien gewenst zorg ik voor begeleiding en/of bloemen. Voor meer informatie kan je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.