Vorige pagina
“Herinneringen voor altijd”

Het inhuren van een fotograaf tijdens een bruiloft of bij een geboorte wordt gezien als een logische stap. Ook aan uitvaartfotografie wordt steeds vaker gedacht.

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een uitvaartfotograaf? Een fotoreportage van een uitvaart maakt het mogelijk de herinnering aan de uitvaart levend te houden. De dag van de uitvaart gaat vaak in een roes voorbij. De aandacht van de familie kan nu volledig gericht zijn op de condoleance en/of afscheidsdienst. Hierdoor hoeven zij niets te missen.

Het eindresultaat is natuurlijk van groot belang. Het hebben van mooie en kwalitatief goede foto’s is iets wat je voor altijd blijft koesteren. Hoe fijn is het dan dat de uitvaartfotograaf zorgt voor het vastleggen van deze bijzondere gebeurtenis. De fotograaf weet maar al te goed dat het belangrijk is om buiten beeld te blijven. Zo kan de fotograaf ongezien de mooiste foto’s maken. Je kunt van tevoren afspreken wat wel en niet gefotografeerd mag worden.

Zouden wij een uitvaartfotograaf aanraden? Ja, zeker. Mooie herinneringen zijn van onschatbare waarde. Zodat er met een goed gevoel wordt terug gekeken op het afscheid. Heb je speciale wensen? Neem gerust contact met mij op. Ik adviseer je graag.