Vorige pagina
Uitvaart fotografie

Het inhuren van een fotograaf tijdens een bruiloft of bij een geboorte wordt gezien als een logische stap. Ook aan uitvaartfotografie wordt steeds vaker gedacht.

Herinnering vasthouden

De dag van de uitvaart gaat vaak in een roes voorbij. Een fotoreportage van de condoleance of uitvaart maakt het mogelijk de herinnering vast te houden. Hierdoor hoef je niets te missen.Voor kleine kinderen, die nog te jong zijn om te beseffen wat er is gebeurt, kunnen mooie foto’s op een later moment steun en troost bieden.

Mooie foto

Het eindresultaat is natuurlijk van groot belang. Het hebben van mooie en kwalitatief goede foto’s is iets wat je voor altijd blijft koesteren. Hoe fijn is het dan dat de uitvaartfotograaf zorgt voor het vastleggen van deze bijzondere gebeurtenis. De fotograaf weet maar al te goed dat het belangrijk is om buiten beeld te blijven. Zo kan de fotograaf ongezien de mooiste foto’s maken. Je kunt van tevoren afspreken wat wel en niet gefotografeerd mag worden.

Video en livestream

Naast het maken van foto's is het ook mogelijk de uitvaart vast te leggen op video. Tijdens deze Corona tijden, is livestreaming ook een mogelijkheid. Hierbij wordt de uitvaart gefilmd en kunnen mensen die niet aanwezig kunnen zijn live meekijken. 

Onschatbare waarde

Zouden wij een uitvaartfotograaf aanraden? Ja, zeker. Mooie herinneringen zijn van onschatbare waarde. Zodat er met een goed gevoel wordt teruggekeken op het afscheid. De foto's kunnen verwerkt worden in een mooi fotoboek. Heb je speciale wensen? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag.